fbpx Skip to content

Hoe kom je bij

De Graaf Bakeries

Hoe kom je bij De Graaf Bakeries

Ons doel is: continu de beste zoete en hartige snackbeleving te creëren voor onze klanten en consumenten. Dit kunnen wij alleen doen met de best passende medewerkers. Medewerkers die niet alleen hoge eisen stellen aan zichzelf, maar ook iets durven te vragen aan hun werkgever.

We gaan voor de beste ‘candidate experience’ door jou onze professionaliteit en persoonlijke benadering te laten ‘beleven’ tijdens onze sollicitatieprocedure.

Lees hier wat je in grote lijnen van ons kan verwachten:

1

Waar cake je naar?

Je hebt een mooie vacature bij de Graaf Bakeries gezien en gesolliciteerd. Wat nu? We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

2

Snack jij naar deze baan?

We bellen je om een gesprek in te plannen. Dit is onze eerste korte kennismaking. Stel gerust alvast je prangende vragen.

Tijdens het inplannen van het gesprek vragen we je ook naar je salarisverwachting en huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten boven tafel te krijgen.

3

Ben jij uit hetzelfde deeg gebakken?

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je geleverde prestaties in het verleden en de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie.

Zo komen we te weten of je de competenties hebt die we vragen én of je matcht met het DNA van de Graaf Bakeries. Maar ook of de functie past bij wat je zoekt. Je gaat hier na een eerste gesprek sowieso niet zonder koekjes de deur uit!

4

Is die deegrol jou op je lijf geschreven?

Als we allebei enthousiast zijn, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

Afhankelijk van de functie kan het zijn dat we je vragen om deel te nemen aan een assessment. De uitkomsten van deze opdracht bespreken we ook tijdens dit gesprek.

5

Wij willen weten wat jij ervan bakt!

Vaak zijn twee gesprekken genoeg voor ons om een goed beeld te krijgen van een sollicitant. Is alles koek en ei? Dan doen we je graag een aanbod dat bestaat uit een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

6

Gezelligheid kent geen tijd!

Ga je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Als nieuw lid van de familie starten we goedgemutst met informatieve ‘onboarding’. Op deze dag maak je kennis met alle ins en outs van onze bakkerij.