Skip to content

Hoe kom jij bij

de Graaf Bakeries

Hoe kom jij bij De Graaf Bakeries

Wij hebben als doel continu de beste zoete en hartige snackbeleving voor onze klanten en consumenten te creëren. Dit kunnen wij alleen door de best passende medewerkers aan te trekken. Medewerkers die niet alleen hoge eisen aan zichzelf stellen, maar ook iets durven te vragen aan hun werkgever.

We willen jou onze professionaliteit en persoonlijke benadering ook laten ‘beleven’ in onze sollicitatieprocedure, voor de beste ‘candidate experience’.

Hier kun je lezen wat je in grote lijnen van ons kunt verwachten:

1

Waar cake je naar?

Je hebt een mooie vacature bij de Graaf Bakeries gezien en gesolliciteerd. Wat nu? We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

2

Snack jij naar deze baan?

We nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen.

Tijdens het inplannen van het gesprek vragen we je ook naar je salarisverwachting/huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten boven tafel te krijgen.

3

Ben jij uit hetzelfde deeg gebakken?

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je geleverde prestaties in het verleden en de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie.

Op die manier komen we te weten of je de competenties die we vragen én het DNA van de Graaf Bakeries in je hebt. Maar ook of de functie past bij wat je zoekt. Je gaat hier na een eerste gesprek sowieso niet zonder koekjes de deur uit!

4

Is die deegrol jou op je lijf geschreven?

Als we allebei enthousiast zijn, dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

Afhankelijk van de functie kan het zijn dat we je vragen om deel te nemen aan een assessment. De uitkomsten hiervan worden dan ook besproken tijdens dit gesprek.

5

Wij willen wel weten wat jij ervan bakt!

Vaak zijn twee gesprekken genoeg voor ons om een goed beeld te krijgen. Is alles koek en ei? Dan doen we je graag een aanbod wat bestaat uit een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

6

Gezelligheid kent geen tijd!

Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Als nieuw lid van de familie maak je tijdens de informatieve ‘onboarding’ kennis met alle ins en outs van onze bakkerij.