Over
De Graaf Bakeries
De Graaf Bakeries - Wie we zijn en wat we doen
Eigenaar Wouter de Graaf, de vierde generatie van een bakkersfamilie, begon in 1990 zijn eigen banketbakkerij. Ruim drie decennia later creëren wij op grote schaal, de beste zoete- en hartige snackbeleving. Onze ambitie is grenzeloos. De Graaf Bakeries blijft maar groeien.
Binnen ons bedrijf met ruim 250 collega’s staan familiewaarden en vakmanschap centraal. Dat betekent een informele sfeer en dat we ons vrij voelen om vragen te stellen. Wij helpen elkaar. Jouw persoonlijkheid is belangrijk. Continu innoveren kan alleen met de beste teamspirit. Enthousiasme is het hoofdingrediënt!
Ontwikkelen
Dagelijks verfijnen we traditionele recepten en jaarlijks ontwikkelen we twintig nieuwe producten. Met 250 enthousiaste medewerkers, professionele bakkers en innovatieve technologie.
Adviseren
Als Instore Bakery Specialist is ons advies gebaseerd op drie decennia ervaring én op concrete marktdata. Wij weten wat leeft bij de consument, wat de trends zijn en spelen daar direct op in.
Ontzorgen door hoog serviceniveau
We ondersteunen onze klanten bij de keuze van kwalitatieve grondstoffen en produceren daarmee de lekkerste versnaperingen. En adviseren over functionele verpakking tot aan aantrekkelijke presentatie in het schap. In onze opleidingsruimte of op locatie trainen we winkelpersoneel wat betreft ontdooien en afbakken van bake-off snacks. Alles voor een verse geur- en smaakbeleving!
Hoe het begon - Van nul tot nu
Hoe het begon
Aart de Graaf, een visserman op het IJsselmeer werd zeeziek en zocht werk aan wal. Hij opende een kleine dorpsbakkerij in het centrum van Spakenburg.
Jaren '20-'50
De twee volgende generaties de Graaf bouwen de dorpsbakkerij uit tot een industriële bakkerij met klanten in heel Nederland.